GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şehitkamil Anadolu İmam Hatip Lisesi

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMASI

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABÜLÜ YIL DÖNÜMÜ ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Ekm

Yüz yüze eğitime kademeli olarak geçilmesine karar verilmesiyle birlikte hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Bunun için okul bahçemizde öğrencilerimizin toplandığı bölüme sosyal mesafeyi belirlemek amacıyla işaretler yapıldı. Daha sağlıklı bir eğitim ortamı için yaptığımız çalışmalarımıza öğrencilerimizin de dikkatle uymasını önemle rica ediyoruz. En yakın zamanda tüm öğrencilerimizle yüz yüze eğitime başlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ekm

Okulumuzdaki tadilat çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda okul bahçemizdeki banklar boyandı, yağmur yağdığında çamur oluşumunu engellemek ve okulumuzu daha temiz tutmak için toprak alanların kilit taşıyla kaplanmasına başlandı.

Ağu

Mart ayından itibaren uzaktan eğitimle devam eden 2019-2020 öğretim yılının bitmesinin ardından 2020-2021 öğretim yılı idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin katıldığı seminer çalışmalarıyla başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen program çerçevesinde koronavirüs tedbirlerine uyarak uygulanan etkinliklerle seminer dönemi tamamlandı. Eğitim ve öğretim faaliyetleri 31 Ağustos'tan itibaren EBA ve TRT EBA TV üzerinden uzaktan eğitim şeklinde devam edecek. Yüz yüze eğitimin ise 21 Eylül 2020'de başlaması planlanıyor. Yeni öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyoruz.